9 . Y ı l ı m ı z

Şirketler İçin E-Mail Adresi Nedir?

Şirketler İçin E-Mail Adresi Nedir?

Teknolojinin ilerlemesi ile beraber yeni yeni kavramlar da insanların hayatına girmiş durumdadır. Özellikle internet  insanlaın yaşamında çok ciddi değişimler yaşatmıştır. Bugün artık kısaca e-mail denilen bir olgu var. Bu elektronik ortamda dosya ve diğer bilgilerin gönderilmesidir. Kişiler hem iş amaçlı, hem özel amaçlı olarak kullanabilir. Firmalar için özel olarak açılan e-mail adreslerine ise şirketler için e-mail adresi adı veriliyor. Bu adreslerin kendi içinde bir tanımlaması olur.

Şirketler İçin E-Mail Adresi Özellikleri

Şirketler için e-mail adresi özelliklerinin başlıcaları şunlardır:

  • Tamamen ilgili kuruma özel olan bir mail adresidir.
  • Ağırlıklı olarak 50 GB depolama alanı verilir
  • Yine ağırlıklı olarak standart olarak aksi istenmedikçe 600 binden fazla ileti saklanabilir ki bu durum diğer ücretsiz olan mail adreslerinde mümkün değildir.
  • Ayrı ayrı ya da ortak dosya alanları mevcuttur. Burada tercih yine tamamen müşteriye kalmıştır. Tek bir tanesi tercih edilebileceği gibi ikisi de tercih edilebilir
  • Bu mail adresleri tüm cihazlar ile tam anlamı ile uyumludur
  • Ücretsiz olan mail adreslerinde kimi zaman yapılamamasına rağmen bu mail adreslerinde istenmeyen tüm elektronik posta adresleri engellenebilir. Yani anti spam koruması özelliği vardır.
  • Mobil senkronizasyon yapılabilir
  • Takımlar birlikte çalışabilir. Burada da tam anlamı ile bir uyumluluk söz konusudur
  • Üst düzey başka bir şey yapmaya gerek kalmadan her gönderilen elektronik postaya virüs taraması yapılır.

Şirket E-Mail Adresleri Nasıldır?

Şirketler için e-mail adresi aslında son derece basittir. Öncelikli olarak firmanın  alan adının önüne şirket için belirlenen isimler getirilir. Burada konuyu daha iyi anlayabilmeniz için örnek vermek gerekir ise herkesin çok iyi bildiği [email protected] gibi ya da [email protected] gibi burada a firmada çalışan kişinin ismi, b ise kişinin soyadıdır.Bunların dışında firmaların satış bölümü için örneğin [email protected] ve insankaynakları birimi için [email protected] adresleri alınabilir. Bunlar örneklemdir ve bunların dışında tamamen firmanın isteğine göre seçimler yapılması da mümkündür.

Şirket E-Mail Adresi Fiyatları

Kurumsal olarak e-mail adresi alınmasının elbette bir maddi karşılığı vardır. Normalde Gmail, Yahoo gibi adreslerden ücretsiz olarak mail adresi alınabilir ama bunlar tamamen kişiseldir ve iş dünyasında ciddiyet kazandırmaz. O yüzden de şirketler için olan e-mail adreslerinin bir fiyatı olması normaldir. Burada fiyatlar bu hizmetin alındığı merkezin fiyat politikasına, ne türden bir e-mail adresi alındığına, kaç adet alındığına göre farklılıklar gösterir.Çok fazla miktarda alımlarda belli başlı indirimler olabilir. Yine kimi zaman özel kampanyalar ile çok daha uygun fiyata e-mail adresi alınabilir.

Bu Hizmet Nereden Alınır?

Şirketler için e-mail adresi almak için karşınıza çok fazla firma çıkabilir. Bu firmalardan bir tanesi de Wind Medya isimli firmadır. Çok geniş bir alanda çok farklı beklentilere yanıt verir ki onlardan bir tanesi de şirketler için e-mail adresi uygulamasıdır. Burada son derece uygun fiyatlar ile tamamen firmanın beklentilerine ve gereksinimlerine uygun seçenekler sunar.