9 . Y ı l ı m ı z

Şirket Maili Açma 

Şirket Maili Açma 

İş hayatında ilk izlenim oldukça önemlidir. Gmail ya da Yahoo benzer biçimde bir e-posta istemcisi, şirket maili açma ihtiyaçlarınız için rahat bir çözüm şeklinde görünse de, ücretsiz e-posta servis sağlayıcılarda oluşturacağınız hesaplar, özel bir e-posta adresinin profesyonelliğinden yoksundur. Şirket maili, bir firmanın işletme ismini veya markasını içeren e-posta adresidir.  Bir şirketin işletmesinin şirket maili oluşturabilmesi için bazı belli başlı gerekliliklerin gerçekleştirilmesi gerekebilmektedir. Şirket mailinin açılması işletmenin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için oldukça büyük önem taşımaktadır. Bu sayede daha kalıcı bir şekilde hedef kitle kontrolü sağlanabilmektedir. Bunun sonucunda ise gayet büyük başarıların elde edilebilmesi mümkündür. Şirket maili açma konusunda profesyonel bir şekilde destek alabilirsiniz. Profesyonel bir çalışmadan faydalandırıldığı zaman doğru ve etkili bir ilerleyiş sağlanabilecektir.  

Şirket Maili Nasıl Açılır? 

Bir şirket maili açmak için öncelikle markanız için bir alan adı seçmeniz gereklilik arz eder. Neden mi? E – posta servis sağlayıcılar, gelişmiş özellikleri ile birlikte bütün e – posta ihtiyaçlarınızı ve gereksinimlerinizi sağlayabilmeniz mümkündür.  

Çünkü bu premium e-posta servis sağlayıcılar, gelişmiş özellikleriyle tüm e-posta ihtiyaçlarınızı karşılar. Peki alan ismini aldıktan sonrasında şirket maili iyi mi açılır? Yerli, güvenli ve bütçe dostu Uzman Posta şeklinde premium özelliklerle donatılmış bir e-posta servis sağlayıcıda firma maili açmak isterseniz, web sitemizin ana sayfasında bulunan “45 Gün Ücretsiz Dene” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada e-posta hesap adedi seçmeniz istenecektir. Hesap adedini seçtikten sonrasında ürünü sepete ilave ederek 45 gün süresince Uzman Posta’nın kesintisiz e-posta servisini deneyim edinmeniz mümkündür. 

Teknolojinin ilerlemesi ve internetin her geçen gün daha çok büyüme gösteriyor olması günlük hayatımızdaki yazışma kurallarını da değiştirmeye devam etmektedir. Uzun ve anlam ifade etmeyen telefon görüşmeleri faks makineleri başlangıcında geçirilen zamanlar bugün yerini yalnızca anlık iletişime bırakmış, anlatılmak istenenler bilgisayardaki görsel yapılar ile birleşerek oldukça daha kısa sürede aktarılma ve çözümleme şansını bulmaya başlamıştır. 

İnternet ve Şirket Mailleri  

Bu İnternet denen şey, günlük yaşantımızda öyle bir yer edinmeye başlamış ki bugün pazarlamanın 4 temel kuramı olan; fiyat, tutundurma, ürün ve dağıtım noktasında hemen her şeyi saniyeler içerisinde organizasyonunu gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor. Peki bu organizasyonda insanlarda bırakacağınız itibarın nasıl olduğunu asla düşündünüz mü? Ekonomi Bilim olarak ele alındığında; bir ürünün en üstün özelliğini kalite olarak tanımlarken, logonuzu imajınızı, firmanızın potansiyel müşteriler karşısında ki duruşunuz kısaca kurumsal kimliğiniz olarak nitelendirmekte peki kurumsal kimliğin ve kalitenin değişik olması kaçınılmazken sizler niçin parasız dağıtılan ve saygınlık anlamında basit bir imaj çizmeyi tercih edesiniz ki? 

Bu hususta kaçınılmaz olan ise oldukça minik ayrıntılardan büyük resmi görebilmektir.Örneğin firmanızın ismi x işletmesi olsun ve lokal muhit olarak hatırı sayılır bir şirket olsun [email protected] [email protected] gibi maillerden yapacağınız değişik bölgelerdeki firmalarla olan yazışmalarınızı göz önünde bulundurun ve birde satı[email protected] yardımcı@x.Com [email protected] benzer biçimde yatay bütünsellik ( parçalanmış marketing yöntemi ) kazanmış maillerle firmalarla olan yazışmalarınızı göz önüne alın.Sizce hangisi daha etkileyici daha kimliksel ve daha oldukça kale alınacak türden. Sonuçta karşınızdaki şirket sizi lokal bir yerde tanımıyor. Bu noktada firmaların web yazışmalarının hukuksal kayıt niteliği taşıdığı ülkemizde niçin tarzını ve imajınızla bir adım önde olmak yerine basit olmayı tercih edesiniz ki? 

Şirket maili açma işlemleri bilmeyenler için zor gelebilir.  Outlook’la yada Thunderbird ile mail gelen/giden postalarınızın kontrolünü sağlayabilirsiniz. Sıralamış olduğumuz ücretsiz mail servisleri ile şirketinizin kurumsal kimliğine elveda kabul edebilirsiniz. Gerçek bir kurumsal e-mail adresiniz olmasını isteyebilirsiniz. Bu istek oldukça yerinde olacaktır. Bunun için kendinize has alan adı (domain) olması gereklilik göstermektedir. Takıldığınız ya da yapamadığınız yerlerde yorum kısmını kullanarak bizlere sorabilirsiniz. Gmail hesabınız ya da başka uzantılı mail adresiniz olabilir yalnızca asla birinde kendi alan ismi uzantısı kadar kurumsal mail olamaz. 

Profesyonel bir firma olabilmenin bazı durumları vardır. Bir işletme kurulumunun gerçekleştirildiği durumdan sonra her insan, özellikle günümüzde online üzerinden de işlerini halletmek istemektedir. Şirket açma şeklinde isimlere haiz olan mailler bulunmaktadır. Bir şirket ya da şahsi olarak kurumsal bir yapıya sahip olunduğu zamanlarda bu durumun etkisi daha çok görülebilmektedir. İhtiyaçların ne olduğu, maliyet durumu, kullanımın iyilik düzeyi bu şekilde sağlanabilmektedir. Mobil cihazlarda nasıl kullanılacağı ve öteki mail adresleri ile birlikte entegre durumları sağlanabilmektedir. Bütün mevzularda ilk adım olarak malumat sağlanacaktır.  Freelance bir çalışan olduğunuz zaman bu durumda bu yönde talepte bulunmak doğal karşılanacaktır. İş iletişiminde hukuksal problemleri engelleyecek ve resmi bir hale getirecek şekilde mail ile haberleşmek her zaman yarar sağlar. Bu noktada da profesyonel bir şirket maili, kurumsal amacınız ile birlikte bu iletişimin hem güvenli aynı zamanda tamamen kurumsal yapıda olmasını sağlar. 

Şirket Maili için Gerekli Olanlar 

Bir firma mailine haiz olmanız için öncelikli olarak ilk adımda adınıza domain kaydının gerçekleştirilebileceği bir online sayfanın açık olması gerekir.  Yani şirket maili açmak için tek ihtiyaç bu internet sayfası olmakla birlikte bu web sayfasının açılması açısından da normal olarak ki bir domain kaydı yapılma olması ve dosyalarınızın saklanacağı bir hosting hizmeti alınmış olması icap eder. Domain haiz olduğu uzantı ile birlikte internet tarayıcılarında ki adres satırına yazılan web sayfası isminiz olarak tanınmaktadır. Bir adres, şirketlerin ya da bireylerin isim bilgileri, istenilen ve kullanılması gerekli olan anahtar kelimelerin göz ardı edilmeden adımların atılması önem arz etmektedir.  Eğer şirket mail açma noktasında kararlı bir haldeyseniz bu alan için alanında uzmanlaşmış olan ve profesyonel bir şekilde hareket etmeyi isteyen bireylerle çalışma göstererek ileride atacak olduğunuz adımların daha sağlam bir şekilde oluşmasına vesile olabilirsiniz. Şirket maili açma konusunda her daim müşterilerimizin yanında olmaya devam eden bir firmayız.  

Şirket maili açarak alanınızda daha istediğiniz düzeyde ilerleyebilmeyi başarabilirsiniz. Bunun yanında işleyiş olarak daha kapsamlı bir alan oluşturmanız şirket maili açma noktasında mümkün olacaktır. Bu konu hakkında detaylara iyi bir şekilde hakimseniz bile destek almanız, profesyonel bir çalışmadan faydalanmanız daha sağlıklı olacaktır. Bunun için bizimle iletişime geçerek bu alanda daha iyi bir tercihte bulunabilirsiniz. Profesyonel bir şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirirken müşteri memnuniyetini göz ardı etmeden hareket etmeye önem vermekteyiz.