9 . Y ı l ı m ı z

Pendik Web Sitesi Fiyatları

Web siteleri kişi veya kurumların ve şirketlerin ürün veya verdikleri hizmetin internet ortamında tüm dünyaya tanıtıp reklam yaptığı, satış yaptığı ve müşteriler ile canlı iletişim kurulan bir ortamdır. Günümüzde her şirketin bir web sitesi bulunmaktadır ve ayrıca Türk Ticaret Kanununa göre herkes site yaptırmak zorunda olduğu için zorunluluk haline getirilmiştir. Çağımızın gerektirdiği teknoloji imkanları ile iyi bir web sitesi ve tasarımı ile kendinizin veya firmanızın uygun bütçelerle reklamını yaparak olumlu bir şekilde kurumsal bir kimlik kazanmanızı sağlayacak olup gelir seviyesini katlayarak arttırabilirsiniz. 


Hedef kitleye ulaşabilmeniz için wind medya profesyonel ekibi sizlere her türlü imkanı sağlamaktır. Yüksek donanımlı teknoloji araçları ile sizlere yüksek kalitede olan web sayfaları tasarlayarak ürün ve hizmetlerimizi size sunuyoruz. Profesyonel bir şekilde hazırlanan bir web sitesi dünya çapında milyonlarca insana ulaşabilecek, potansiyel bir müşteri kitlesi oluşacaktır. Wind medya sayesinde istediğin hedefe sağlıklı ve kaliteli bir şekilde ulaşabileceksiniz. 


Hedef kitlenize internet siteniz üzerinden ürün ve hizmetlerinize 7 gün 24 saat ulaşabilecekleri bir platform oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Tüketicilerden gelen geri bildirimler sayesinde geri bildirim değerlendirme yapabilmenizi sağlamaktadır. Ürün ve hizmetleriniz ile ilgili teknik desteği rahatlıkla uzaktan da olsa verebileceksiniz. Tüketiciler tarafından merak edilen sorulara anında yanıt verebileceksiniz. 


Satışlarınızı, siparişlerinizi ve gelirinizi çok rahat ve kolaylıkla arttırabileceğiniz bir platform oluşturabileceksiniz. Ürünlerinizde olsun hizmetlerinizde ve firmanız ile ilgili değişiklik olduğunda anında bir bildirim ile çevrenizdeki müşterilerinize duyurabilme imkanı sağlayacaksınız. Teknolojiyi takip eden bir firma olarak kurumsal bir imaj kazanmasını sağlayacaktır. Sizlere çok ucuz fiyatları teklif eden freelance kişiler olacaktır, bunlara itibar etmemenizi önermekteyiz. Çünkü bu gibi kişiler size özgü bir internet sitesi yazmaktan çok, hazır kod ve scriptler kullanarak sizlere özgün bir tasarım gerçekleştiremeyecektir. Wind Medya olarak sadece size özel olan web sitesi tasarlayıp sizlerin uygun bütçesine göre planlamamızı yapıp sunmaktayız.


 Pendik web sitesi fiyatları konusunda birçok farklı özellerine göre farklılık ve değişkenlik göstermekle birlikte genel olarak tasarımına ve yapılacağın projenin ne kadar soluklu olduğuna göre değişmektedir. Bu unsurlar genel olarak yapılan projenin kalitesi ve zorluk derecesine göre önemli rol oynar. Fiyatlandırma işlemi piyasa göre de karar verilmektedir. Fiyat ise ekonomi kavramında geçerli olduğu için, elde edilen işin kalite en önemli unsurlarından biri olmaktadır.


Pendik web sitesi fiyatları wind medya firmamız olarak diğer kurum ve kuruluşların fiyatlarına göre belirlenerek uygun bir fiyatlandırma işlemi yapılmaktadır. Fiyatlandırma konusunda gerekli analizlerin yapılması için öncelikle istediğiniz bir web sitesini belirlemeniz gerekmektedir. Proje ile ilgili gerekli incelemeler yapıldıktan sonra size daha net ve uygun bir fiyat verebiliriz.


Pendik web sitesi fiyatları genel olarak sitenin içeriğindekilere göre, sitenin tasarımına göre, sitenin büyüklük hacmine göre, sitenin alt yapısını ve yazılımına göre, arama motoru çalışmaları ve optimizasyonuna göre, öncelikle anahtar kelimelerinizin google içerisinde bulunan durumuna göre, sayfa sayısına ve yapısına göre, kişisel web sitesi veya firma web sitesi olup olmadığına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Wind medya olarak öncelikli olan değerlerimizden bazıları, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmettir.

Günümüzde ki yöntemler ve teknolojik imkanlar ile birçok web sitesi kurulabilmektedir. Öncelikle web sitesi yapan firmaların kesinlikle güvenilir ve bir firma olarak kayıtlı olması gerekmektedir. 
Web sitesi projelerinde wind medya ekibi olarak size profesyonelce hizmet vermekteyiz. Sektöre hakim ve siz değerli müşterilerimizin beklentilerini karşılar nitelikte projeler ile karşınızdayız.