9 . Y ı l ı m ı z

Kurumsal Mail Açma

Kurumsal Mail Açma Nedir?

Free photo thoughtful woman, wife thinking, looking up and touch lip, ponder important decision, making choice, standing in blouse against white wall

İnsanların yaşamına sürekli olarak giren farklı farklı olgular bulunuyor. Özellikle internetin insanların yaşamına girmesi beraberinde çok ciddi değişimleri getirmiş durumda. İletişimde ve resmi yazışmalarda dökümantasyon olarak kullanılan belgelerin yerini  kısa e-posta denilen elektronik postalar almış durumdadır. Kişiler bunu hem özel amaçlı olarak hem de kurumsal olarak kullanılıyor. Burada özel olanlar ile kıyaslandığında kurumsal mail açma çok daha farklı olan bir olgudur.

En basit ifade ediş biçimi ile bu olgunun ne olduğunu ifade etmek gerekir ise kurumlar için açılan profesyonel elektronik posta adresleridir denilebilir.

Kurumsal Mail Nasıl Açılır?

Free photo sign up form button graphic concept

Kurumsal mail açma normal şartlar altında eğer ilgili firmada bu alanda uzman bir kişi yoksa tamamen bu alanda hizmet veren kurum ve/veya kişilerden alınabilecek bir iştir. Aşağıda detayları verilen parametreleri vardır.

Firmalara bu alanda hizmet veren kuruluşlara böyle bir talep gittiği zaman öncelikli olarak kaç adet e-mail hesabı açılacağı, bunların isimlerinin neler olacağı belirlenir. Burada satış, insan kaynakları, info gibi standart mail adresleri dışında kişilere örneğin satış müdürüne, firmanın CEO’suna açılacak elektronik posta adreslerinin aynı biçimde olması son derece önemlidir.  Tüm bunlar belirlendikten sonra artık ilgili ayarlar da yapılarak elektronik postalar açılır.

Kurumsal Mail Hizmet Kapsamı

Farklı hizmet sağlayıcılar tarafından farklı kapsamlar olmasına rağmen ana  kapsam şu şekildedir:

  • Virus koruması
  • Spam için olan filtreler
  • Haftalık yedeklemeler
  • Firewall
  •  1 ya da daha fazla IP adresi
  • İstenilen sayıda elektronik posta adresi
  • Kurumsal elektronik postaların depolanacağı hard disk ( 10 GB ile 150 GB)arasında olabilir.

Kurumsal Mail Açmanın Avantajları

Kurumsal mail açma büyük ya da küçük işletmeler için farketmeksizin son derece önemlidir. İtibar ve prestij yönetimi noktasında özel mail adresleri yerine mutlaka kurumsal elektronik postalar kullanılmalıdır. Güven verir. Çok daha kurumsal bir yaklaşım sergilenmiş olur. Dahası info, ik, satış gibi açılan elektronik posta adresleri tamamen kişilerden bağımsız olarak yürütülür.

Kurumsal Mail Açma Fiyatları

Free photo flat lay black friday assortment on black background with copy space

Kurumsal mail açma fiyatları hakkında bilgi vermek gerekir ise aşağıda yer alan parametrelere bağlı olarak rakamlar değişir.

  • Kaç adet elektronik posta adresi açılacağı fiyatları belirleyen en temel unsurdur
  • Bunun yanı sıra bu alanda hizmet veren firmanın fiyat politikası da ücreti değiştiren bir diğer unsurdur
  • Kaç aylık açıldığı fiyatları etkileyen parametreler arasındadır
  • Tüm bunların yanı sıra kurumsal mailin üstte belirtilen özellikleri de totalde ödenecek rakamı değiştirir.

Bu Hizmet Nereden Alınır?

Son olarak kurumsal mail açma hizmetinin nereden alınacağı konusuna değinmek gerekir ise şu bilgilere yer verilebilir. Uzun yıllardır sektörde olan sektörün gereksinimlerini son derece iyi bilen ve müşteri odaklı butik çözümler sunan Wind Medya bu alanda hizmet alınacak en doğru adreslerin başında gelir. İnsanların kafasında en ufak bir şüphe kalmadığı gibi firma her zaman için müşterilerine kesintisiz takıldıkları en ufak bir noktada bile hiç tereddütsüz hizmet verir.