9 . Y ı l ı m ı z

İsminize Özel Mail Adresi Nasıl Alınır?

Özel Mail Adresi

Teknoloji aldı başını gidiyor. Dün olan birçok şey bugün artık yok. Yeni dünya düzeninde insanların karşısına çıkan olguların başında internet ve buna bağlı uygulamalar geliyor. İnternet hayatlarımızla bu kadar iç içeyken artık iş dünyası da internet üzerinden ilerliyor. Hal böyle olunca her firma bir web sitesi edinmek istiyor. İnternet ortamında kurumsallığını göstermek istiyor. Bu da bir çok soruyu beraberinde getiriyor. Bu yazıda da bu konuda bilgi verilecektir.

Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Şimdi artık isminize ya da şirkete özel mail adresi nasıl alınır sorusunun yanıtını vermek gerekir ise öncelikle nasıl bir mail adresine gereksinim duyduğunuzu bilmeniz ve ona göre mail adresi almanız gerekir.  Burada genellikle insanlar karşısına 3 farklı türde mail adresi çıkar. Bunlar en genel tabir ile basit orta ve ileri olarak adlandırılır. Siz de bunlardan firmanız veya kendiniz için en uygun olanı seçerek mail adresinizi alabilirsiniz.

Özel Mail Adresi Neden Önemlidir?

İsminize ya da şirkete özel mail adresi nasıl alınır cevabı kadar bir diğer önemli olan olgu da neden özel mail adresinin alınması gerektiği ve bu işe para verilmesi olgusudur. İnsanlar Yahoo, Hotmail, Gmail adreslerden bedava mail adresi kullanacağına özel mail adresi almalı sorusunun yanıtı aslında oldukça basittir.

İş yaşamında görünüm ve izlenim özellikle ilk defa tanışılan müşteriler için son derece önemlidir. Bu tarz mail adresleri kurumlara kendi adına çalışanlara prestij kazandırır. İtibar yönetimi açısından da son derece önemlidir. Üstelik bu özel mail adreslerinin türüne göre çok ciddi sıradan mail adreslerine göre avantajları mevcuttur.  Kullanımları da çok daha kolaydır. Dahası yapıları itibarı ile çok daha güvenlidir.

Bu Hizmetin Maliyeti Nedir?

İsminize ya da şirkete özel mail adresi nasıl alınır sorusunun yanıtını yukarıda yer alan bilgiler ile bu biçimde ifade ettikten sonra biraz da şimdi bu işin maliyetleri hakkında bilgi vermek gerekir ise şu bilgilerin verilmesi mümkündür. Baştan bu alanda net bir rakam verilmesi söz konusu değildir. Bu hizmetin alınacağı kurumun fiyat politikası fiyatları belirleyen birincil temel unsurdur. Bunun yanında her bir mail adresi için de birim fiyat uygulaması vardır ama toplu mail adresi alındığında kimi bu alanda hizmet veren firmalar doğal olarak indirim yapar. Tüm bunlardan daha önemlisi ise alınan mail adresinin özellikleri ve kapasitesidir.  Kimi zaman kimi firmalar özel indirim uygulamaları da yapıyor durumdadır. O yüzden ilgili firma ile iletişime geçerek beklentilerinize uygun olan mail adresinin alınması en doğru olandır.

Böylesi Bir Hizmet Nereden Alınır?

İsminize ya da şirkete özel mail adresi nasıl alınır konusunda son olarak bu hizmetin nereden alınacağı konusuna da değinmek gerekir ise elbette mail adresi konusu özel ve güvenlik gerektiren bir konudur. Her kurumdan maliyeti ne olursa olsun bu hizmetin alınması olası değildir. Siz de ister isminize, ister şirketinize özel mail adresi almak isterseniz alanında kendini kanıtlamış olan ve her anlamda fark yaratan Wind Medya ile iletişime geçerek onlardan bu hizmeti kafanızda hiçbir soru işareti kalmadan alabilirsiniz.