9 . Y ı l ı m ı z

Google ADS Eğitimi 

Google ADS Eğitimi 

Google ADS eğitimi için gerekli ön bilgiler bulunmaktadır. Google, birçoğumuzun bildiği üzere bir arama motorudur. İnternetten sayısız halde bilgiyi bu şekilde toplayabilmeniz mümkündür. Bu bilgileri bütün dünyada mevcut olan online arama yapan bireylerin kullanımına sunulması, google sistemini global hale getirmiştir. Kullanıcıların google ya da herhangi başka google alanlarını ziyarette bulunması ve arama alanına bir arama sorgusu yerleştirmesi ( bulmak istenilen bilgiler ile alakalı terimler ) google arama düğmesine tıklaması araştırmaların gerçekleştirilmesi için yeterli bir hal olacakıtr.  

Google ADS Eğitimine Katılım 

Reklam ve pazarlama sektöründe çalışma gösteren ya da çalışmak isteyenler, Google ADS eğitimi alabilir. Şirketlerin pazarlama bütçelerini yönetim altına almak isteyen yöneticiler, şirket sahipleri ya da ortaklar da bu sistem eğitiminden faydalanabilir. Kendi işini bireysel bir şekilde kurmak isteyenler ya da kendisini bu alanda geliştirmeyi dileyenler Google ADS eğitimi için katılabilir. Freelance olarak reklam sektöründe para kazanmak isteyenler için bu eğitimin önemi de son derece büyüktür.  

Google ADS Eğitiminin Amacı Nedir? 

Temelde bu sistemsel Google ADS eğitimi amacı, google araması ve google hakkında bilgi edinilmesidir. ADS internet arama motoru ve anahtar kelimelere yönelim gösteren reklam kavramları ile nasıl bir ilişki altında çalışıldığının katılımcılara aktarılması bu sayede sağlanabilmektedir.  

Google ADS Eğitiminin Konuları 

Google ADS eğitimi konuları da farklılık göstermektedir. Google ADS’ye giriş, google ADS temel politikaları, Google ADS reklamlarının oluşturulması, temel SEO ilkeleri, hesap oluşturma, hesabı düzenleme – anahtar kelimeler – reklam metni seçimini sağlama, reklam dağıtımı, dil ve yer amaçlama / hedefleme, anahtar kelime belirleme, maliyetin kontrolü, faturalama işlemi, reklam performansını izleyebilmek, google’ da etkin optimizasyon yöntemleri, google analytics hakkında temel bilgiler edinme ve raporlama gibi eğitim konuları bulunmaktadır.  

Kurum ve kuruluşların dijital pazarlama alanında en fazla kullandığı platformlardan biri google ADS eğitimi olmaktadır. Google üzerinden farklı stratejiler ile birlikte bütün dijital kullanıcılara tanıtım ve reklam yapmak bu eğitimle birlikte öğrenilebilecektir. Devamında ise oldukça büyük avantajlar sağlanacaktır. Şimdilerde pazarlama faaliyetleri içerisinde dijital pazarlamanın ve dijital pazarlamaya bağlı olarak google ADS’ün payının artış gösterdiğini söylemek doğru olacaktır. Sunmakta olduğunuz ürün ve hizmetlerin insanlara ulaşmasını sağlamayı istiyorsanız eğer bu noktada eğitim alarak adımlarınızı en kaliteli ve profesyonel bir şekilde atabilirsiniz. Google ADS eğitimi programının kapsama alanında google ADS’yi kullanmayı en hızlı şekilde öğreneceksiniz. Ayrıca efektif şekilde de öğrenerek başarıya ulaşmada büyük bir adım atacaksınız.  

Adwords eğitimine katılmadan önce birkaç detaya sahip olmak gerekiyor. Bu eğitimi alabilmeniz için bilgisayar, tablet, akıllı telefon, aktif internet bağlantısı gibi noktaların mevcut olması gerekiyor.  

Google ADS Eğitiminin Avantajları  

Google ADS eğitimi alabilmek için bu alanda kendini geliştirmeye niyetli olmak gerekiyor. Peki bu eğitime kimler katılım göstermelidir? Ürün ya da hizmetini internet üzerinden reklamları tercih ederek pazarlamak isteyen bireyler, dijital ajansta çalışmayı dileyenler, işletmelerin pazarlama departmanlarında çalışma gösterenler bu eğitime katılabilmektedir.  

Google ADS eğitiminden birkaç şey değil, pek çok şey öğrenebileceksiniz. Bu öğrenilen detayları da isteklerinize rahat bir şekilde yansıtabileceksiniz. Google ADS eğitimi online programında bu sisteme sıfırdan başlayarak kendi reklamınızı verebilecek seviyeye kadar ulaşabileceksiniz. Yalnızca google ADS öğrenmekle kalmayacaksınız. Bu sistemi destekleyebilecek bambaşka siteler ve araç hakkında da bilgi edinebileceksiniz ve bu sayede yolunuza daha sağlam bir şekilde devam edebileceksiniz.  

Eğitimin tamamlanmasının ardından eğitime katılan bireylere başarı sertifikası veriliyor. Eğitimin sonunda eğitim süresi boyunca edinilmiş olunan bilgiler ve örnek olayların ışığında eğitime katılan öğrenciler sınava tabi tutulabilmektedir. Başarı sertifikası özel ve resmi kurumlarda geçerliliğini korumakta olup oldukça fazla avantajı sunabilmektedir. Başarınızı ispatlayabilmenin en kolay yolu, bu başarı sertifikası almaktır. Soğuk damgalı, uluslar arası, özel ve resmi kurumlarda sizlere fayda sağlayabilecektir.  

Google ADS eğitimi sonucunda tam anlamı ile panele hakim bir hale gelebileceksiniz. Kendi reklamlarınızı oluşturmanız çok daha kolay ve hızlı bir gidişat halinde olacaktır. Arama ağı reklamlarını da rahatça yönetebileceksiniz. Görüntülü reklam ağı reklamlarını da yönetebileceksiniz. Yeniden pazarlama listeleri nasıl oluşturulur gibi soruların cevabını kolayca verebileceksiniz ve bunu işleyişe yansıtabileceksiniz. G- mail reklamlarının nasıl oluşturulduğuna dair detaylara hakim olabileceksiniz. Uygulama reklamlarına da detaylarıyla birlikte hakim olabileceksiniz. 

Eğitimi eksiksiz bir şekilde alıp uygulama noktasında detayları en iyi şekilde öğrenebilmeniz için bilgisayar bilgisine sahip olmak, dersleri birebir şekilde uygulamak, ileri seviyeler için temel düzey bilgilerine sahip olmak gereklilik arz ediyor.  

ADS reklam platformlarının son zamanlardaki vazgeçilmez öğelerinden biri haline gelmiş durumdadır. Küçük haldeki işletmelerden büyük halli işletmelere kadar pek çok firma reklamını bu şekilde vermeye başlamıştır. Hedeflenen kitlelere en iyi şekilde hitap edebilmenin yolunu yapmaktadır. Benzersiz reklamlar bu doğrultuda oluşturulmaktadır. Firmaların ihtiyaç ve gereksinimleri hususunda ise ADS uzmanları her geçen gün artış göstermekte olup pek çok insanın hayatını kolaylaştırmaktadır. ADS uzmanları ise yönetmekte oldukları reklam kampanyalarının geri dönüşümlerini her zaman için almayı tercih ederler. Paneli en iyi şekilde, en kusursuz şekliyle yönetmeyi amaçlarlar. ADS panelinin hem ADS uzmanı olmak isteyen bireylere hem de reklamlarının takiplerini kendilerinin yapması için bu eğitimden faydalanmanın daha sağlıklı olacağı düşünülmektedir.  

Google ADS sertifikası programı ile birlikte markalar için internet pazarlamasına daha emin adımlarla adım atılabiliniyor. ADS’nin kullanım alanlarının zengin durumdaki içeriği ile geri dönüşüm sonuçlarının detaylar dahilinde anlatılacağı eğitimin kaçırılmaması, pek çok kazancı beraberinde getirebilecektir. Alanında uzmanlaşmış olan kadromuz ile bu hizmeti müşterilerimize sunmaya devam eden bir firmayız. Müşterilerimizin memnuniyeti bizler için oldukça büyük önem taşıdığı için profesyonelliği, kaliteyi, tecrübeyi ve özgünlüğü elden bırakmadan hareket ediyoruz. Merkezi noktamıza müşterilerimizin isteklerini, beklentilerini ve memnuniyet eşiklerini koyuyoruz.  

Güncel haldeki yeni eğitim içeriklerini sizlere sunuyoruz. Yeni google ADS ara yüzü, aktif hesaplar üzerinden örnek vaka analizlerini gerçekleştiriyoruz. Özelleştirilmiş ders içeriği sayesinde sonuçların daha hızlı ve kalıcı bir şekilde alınmasını kolaylaştırıyoruz.  

Google aramaları ve google ADS hakkında bilgi edinmeniz bu eğitimle birlikte oldukça kolaydır. Arama motoru ve anahtar kelimelere yönelik çalışmalar gerçekleştirmeniz pratikleşiyor. Reklam kavramları ile nasıl ilişkili olduğunun katılımcılara aktarılması sağlandığı için sorunsuz bir gidişat izleniyor. Kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmek, ihtiyaçlarınızın ya da sizin önünüze engel koyabilecek eksikliklerinizin giderilmesini istiyorsanız, bilgi birikimi konusunda kendinizi geliştirmeyi temenni ediyorsanız bu eğitimden faydalanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Başarıya giden adım olan bu eğitim sayesinde başarıyla kısa süre içerisinde buluşabileceksiniz.